TandartsenpraktijkBerghem

Corona Virus

02 april 2020

In navolging van het advies van onze beroepsorganisatie KNMT zullen wij de reguliere tandheelkundige zorg tot, in ieder geval, 28 april op moeten schorten. Wij betreuren deze maatregel maar het is gezien de recente ontwikkelingen niet langer wenselijk deze zorg door te laten gaan. Uw huidige afspraak komt hiermee te vervallen, wij nemen contact met u op om deze opnieuw te kunnen inplannen. Wij hopen op uw begrip.

In de ochtend zijn wij tot 12:30 telefonisch bereikbaar voor spoedzorg.

Bel dus niet voor het verzetten van afspraken in de komende weken, wij bellen u! Bij overige vragen kunt u ons altijd mailen. receptie@tandartsenpraktijkberghem.nl

Na 12:30 uur is spoedzorg gewaarborgd binnen onze kring. Bij pijn, nabloedingen en ongevallen kunt u de dienstdoende tandarts vinden via www.tandartsenoss.nl Wilt u de berichtgeving op www.allesoverhetgebit.nl zorgvuldig doornemen voordat u besluit een tandarts te bezoeken.