TandartsenpraktijkBerghem

Goede Doelendag 2018

Zaterdag 15 september 2018 was de 4e keer dat wij een goede doelendag organiseerde met onze praktijk. Wij kunnen na deze dag  5025 Euro!! doneren aan onze goede doelen.

We vinden het belangrijk en leuk om een keer een dag gezamenlijk te werken voor andere mensen. De keuze van de goede doelen is altijd een lastige! Want zoals de naam al zegt; alle doelen zijn "goed"!

We proberen om samen met alle medewerkers de doelen uit te zoeken zodat iedereen daar zelf ook een goed gevoel bij heeft; tenslotte werkt iedereen op zijn/haar vrije zaterdag. Ook dat is een uitdaging met een team van 22 personen.

 

Dit jaar hebben we besloten om een deel van de opbrengst aan:

"Stichting Jeugd en Jongeren Berghem" te doneren. Dit is een idee van 1 van de medewerksters, een goed idee omdat het een tastbaar doel is dicht bij huis en de jeugd is en blijft de toekomst dus daar moet in geïnvesteerd worden.

Een andere medewerkster kwam met het idee van de "faharifoundation" . Een stichting die zich inzet voor het meer zelfredzaam en onafhankelijk maken van de bevolking in ontwikkelingslanden. Via via zijn er connecties. Ook dit vinden wij een mooi doel om bij te dragen aan een goede vorm van ontwikkelingshulp.

Het derde doel zet zich in voor ons milieu. Zonder een gezond milieu is er ook geen gezond leven op aarde meer mogelijk. "Treesforall" zet zich in om bomen zowel in Nederland als in derde wereldlanden te planten om de CO2 uitstoot een heel klein beetje te compenseren en om de leefomstandigheden van derdewereldlanden te verbeteren. Want zij worden het hardst getroffen door de klimaat verandering. Trees for all gaat met onze bijdrage 320 bomen planten. 160 in Nederland en 160 in Bolivia

 

Wij denken dat wij op deze manier een mooie verdeling hebben van onze goede doelen.

Als u onze doelen ook wilt steunen bent u uiteraard van harte welkom om extra donaties te doen!

IBAN NL 30TRIO0212484109   voor Trees for all

IBAN NL 77RABO 0121040313  voor de Fahari Foundation 

IBAN NL 63RABO 0106530917 SJJB